Retour- en Ruilbeleid

By Salu streven we naar jouw volledige tevredenheid met onze producten.
Hier zijn onze richtlijnen voor retouren en ruilen:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan by Salu geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. De producten moeten schoon zijn en vrij van haren. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bysalu.nl met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Ordernummer
  • E-mailadres gebruikt bij de bestelling
  • Naam van het product dat je wilt retourneren
  • Reden voor retournering
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen:
  • Houd er rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat de alternatieve maat en/of producten nog op voorraad zijn.
  • Controleer daarom zorgvuldig de maattabellen voordat je een bestelling plaatst.
  • Als je hulp nodig hebt bij het meten en bepalen van de juiste maat, stuur dan een e-mail naar info@bysalu.nl. We helpen je graag!
Waarschuwing en aansprakelijkheidsinformatie met betrekking tot het gebruik van hondenspeeltjes

Wees voorzichtig: honden spelen op verschillende manieren. Het is belangrijk dat er altijd iemand in de buurt is als ze spelen en dat je kapotte speeltjes meteen weghaalt. Sommige speeltjes zijn misschien niet geschikt voor honden die hard bijten of heel druk zijn.

Door het aanschaffen van onze speeltjes ga je akkoord met de volgende belangrijke regel: je kunt de speeltjes niet terugsturen. Wij streven ernaar om kwalitatief hoogwaardige speeltjes te leveren, maar door de aard van het spel van honden kunnen speeltjes snel verslijten of beschadigd raken. Daarom kunnen wij geen garantie geven op onze speeltjes.

Wij raden aan om altijd toezicht te houden tijdens het spelen en om regelmatig de speeltjes te controleren op beschadigingen. Mocht een speeltje kapot gaan, dan adviseert de fabrikant om het speeltje onmiddellijk weg te halen om het risico op letsel te voorkomen.

Onze speeltjes zijn bedoeld voor huisdiergebruik en niet voor kinderen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat kinderen geen toegang hebben tot de speeltjes, aangezien ze niet voldoen aan de veiligheidsnormen voor speelgoed voor kinderen.

Door onze speeltjes te gebruiken, begrijp je en accepteer je dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade, letsel of ongelukken die voortvloeien uit het gebruik van onze producten. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om de hond te observeren en de speeltjes op een verstandige en veilige manier te gebruiken.

Voor verdere vragen of assistentie kun je altijd contact met ons opnemen via info@bysalu.nl.

Bedankt voor het vertrouwen in onze producten. We wensen jou en jouw trouwe viervoeter veel speelplezier!